Petjok, smaak van Indische traditie


Ga naar de inhoudsopgave

Kooklessen en workshops

Hebben jullie altijd al willen weten hoe die Indische hapjes en gerechten toch worden gemaakt? Dan krijgen jullie nu de gelegenheid om dit stap voor stap te leren.

De kooklessen bestaan uit 2 reeksen van 4 lessen. Een voor beginners en een voor gevorderden.
In overleg worden de data en lestijden vastgesteld.
De gerechten die worden gemaakt varieren van vis, vlees en gevogelte tot groenten, tahoe en tempeh.
Alle gerechten die tijdens de les worden gemaakt, nemen jullie mee naar huis.

Workshop Rijsttafel:
De gerechten die we maken varieren ook hier weer van vis tot tempeh. Wat we maken wordt in de studio opgegeten.
Alles wat overblijft gaat mee naar huis.
Gezien de lange bereidingstijd en de 'zwaarte' van een rijsttafel is het nodig om de workshop al laat in de middag of vroeg in de avond te starten. Datum en tijd worden in overleg vastgesteld.
De gerechten die worden gemaakt staan in principe vast. Wanneer jullie voorkeuren hebben kunnen jullie dat van te voren kenbaar maken. Ik zal het programma daar dan eventueel op aanpassen.

Workshop Indische hapjes:
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een 4-tal hapjes. Deze worden in de studio opgegeten. Wat er overblijft nemen jullie mee naar huis. Als jullie voorkeuren hebben kunnen jullie dat ook hier van te voren kenbaar maken. Ik zal het programma daar dan eventueel op aanpassen.
Ook hier worden datum en tijd in overleg vastgesteld.

Workshop van de maand....:
We beginnen deze workshop met een hapje en een drankje. Daarna gaan we aan de slag. Wat we maken wordt in de studio opgegeten. Alles wat overblijft gaat mee naar huis.
We maken alleen gebruik van verse producten en authentieke kruiden en specerijen. Na de workshop zeggen jullie 'vaarwel' tegen kant en klare kruidenmixen en maaltijden.
Mochten de geplande data niet uitkomen en willen jullie toch deze workshop volgen? Neem gerust contact met mij op, want er zullen beslist nog andere mogelijkheden zijn.

Het maximale aantal deelnemers per workshop/les is 8.
Na afloop van de lessen gaan de recepten mee naar huis.

Duur:
3 tot 4 uur

Prijzen:
- kooklessen 160,00 per persoon per reeks
- workshop Indische rijsttafel 62,50 per persoon. Voor groepen vanaf 5 personen 60,- per persoon.
- workshop Indische hapjes 45,- per persoon. Voor groepen vanaf 5 personen 42,50 per persoon.
- workshop van de maand 35,- per persoon.

De prijzen zijn inclusief BTW, een receptenmapje en natuurlijk een hapje en een drankje.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu