Petjok, smaak van Indische traditie


Ga naar de inhoudsopgave


Selamat datang, welkom...!

Gerechten van de week
Af te halen op zondag 24 maart

1) Nasi putih (witte rijst) of Bami goreng

2) Sajoer boontjes
(boontjes, mais en bamboe in een mild gekruid bouillon) of
Sajoer lodeh
(gemengde groenten in een mild gekruide bouillon)

3) Daging boemboe Bali
( rundvlees in een pikante saus) of Babi ketjap (varkensvlees in ketjap)

4) Omelet sambal goreng (pikante omelet) of
Frikadel jagung
( maiskoekjes)

5) Risolles
(gepaneerd flensje gevuld met kip en groenten) of Pansgit (deeghapje gevuld met gehakt en garnalen)

6) Kroepoek

14,50 per portie

Extra te bestellen

Mijn opa Sim's bamisoep
(mie, paksoi, shitake, garnalen, visbal, vispastei)
8,00 per portie

Pastei tutup
(gehakt en gemengde groenten onder een krokant laagje aardappelpuree)
5,00 per portie

Sambal goreng udang
(garnalen in een pikante gevulde bouillon)
4,00 per portie

Soto Ajam
(Indische kippensoep met rijst, groenten, ei en gebakken uitjes)
7,50 per portie

Bakso soep
(mie, groenten, vleesballen, gebakken uitjes)
7,50 per portie

Workshop van de maand

Data:

Vrijdag 15-03
VOL
Vrijdag 22-03
VOL
Vrijdag 29-03
VOL





Menu:

- Mini sate ajam
(kip)

-Pindasaus

- Kleine Indische pasteitjes
(Deeghapje gevuld met gehakt en wortel)

-Mini loempia met kip

- Pangsit
(deeghapje gevuld met gehakt en garnalen)

- Zoet-zure saus

Data:

Vrijdag 12-04

Vrijdag 19-04

Vrijdag 26-04

Menu:

- Witte rijst
- Gado Gado

(gemengde groenten met ei, pindasaus en gebakken uitjes)

- Cha Siew
(geroosterd varkensvlees)

-
Sate Ajam
(sate van kip )

-Ajam pangang
(geroosterde kippenpootjes)

Roedjak manis
(Indische vruchtensalade)

-Kroepoek

Aanvang:
18.30 uur

Aanmelden via: 043 450 1474/ 06 557 68 578 of info@petjok.nl
tot uiterlijk 5 dagen voor de gep
lande workshop

35,- per persoon

Meer info op de pagina 'kooklessen en workshops'


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu