Petjok, smaak van Indische traditie


Ga naar de inhoudsopgave

Catering

Rijsttafel 1:

Nasi putih (witte rijst)
Bami goreng

Sajoer lodeh
(gemengde groenten)
Sambal goreng boontjes
(mild gekruide spercieboontjes)

Sambal goreng telor
( ei in een tomaten-kokossaus)

Daging smoor
(rundvlees in ketjap)
Ajam pangang
(geroosterde kippenvleugels)
Krabbetjes
(geroosterde ribjes)



Sambal goreng kering kentang
( frietesticks in een pikante stroop)
Sambal Badjak
Kroepoek

21,50 per persoon

Rijsttafel 2:

Nasi putih (witte rijst)
Bami goreng

Sajoer lodeh
(gemengde groenten)
Sambal goreng boontjes
(mild gekruide spercieboontjes)

Sambal goreng telor
(ei in een tomatenkokossaus)

Babi Ritja Ritja
( pikant gekruid varkensvlees)
Sate ajam ( sate van kip)
Tahu pedis
(pikante gebakken tofu)
Sambal goreng udang
( pikante garnalen)

Sambal goreng kering kentang
( frietesticks in een pikante stroop)
Sambal Badjak
Kroepoek

24,50 per persoon

Indische hapjes

Bapao
2,-

Risolles
2,-

Risolles vegetarisch
1,50

Lemper
1,75

Indisch pasteitje
1,50

Loempia kip en varkensvlees
1,50

Loempia vegetarisch
1,25

Pangsit
0,40

Rempah Indische balletjes
0,25

Voor de rijsstafels geldt een maximum van 40 personen.
Voor het meeleveren van borden en bestek geldt een meerprijs van 1,75 per persoon.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu